Informatie aanvragen

Ganzenbord Appelscha

Ganzenbord, wie heeft het nog nooit gespeeld zou je bijna zeggen, een eeuwen oud spel.

Het oude Ganzenbord is in een nieuw jasje gestoken! De pion dat bij jij of je groepje! Jullie verplaatsen je, afhankelijk van hoe hoog je gooit en of je de vraag goed hebt, over het levensgrote Ganzenbord door het Drents Friese Wold. Een wandeling door de natuur met een educatief tintje!

Dat educatieve tintje kan je zelf bepalen, er zijn namelijk twee versies te spelen;

Ganzenbord op maat!
Voor jullie bedrijf, vriendengroep, vereninging of familie wil je wat kennis gaan testen. Hoe leuk is het om dit in Ganzenbord vorm te gaan doen! Je levert 50 meerkeuze vragen aan met 4 antwoord mogelijkheden en wij doen de rest! 
Vervolgens komen jullie naar Appelscha en downloaden de gratis app. Met de code die jullie van ons krijgen kunnen jullie in teams tegen elkaar gaan spelen! Welk team heeft de meeste kennis in huis!!

Ganzenbord met vragen over de natuur en omgeving van Appelscha
Via de appstore kan je de gratis app downloaden (Ganzenbord Bosberg) Met deze App kan je direct het spel gaan spelen. Aan het begin van het Bosbergpad vind je het nummer 1, hier kan je het spel starten. Per groep of per individu kan je spelen met elkaar of tegen elkaar!! Na afloop van het spel ben je er in ieder geval zeker van dat je heel wat meer kennis van de omgeving hebt!

 

Informatie aanvragen
Gewenste tijd