Informatie aanvragen

Mountainbiken

De mountainbike, ook wel terreinfiets genoemd, is een fiets om offroad mee te rijden. Dit betekent dat de fiets uitermate geschikt is voor onverharde wegen of paden. De sport die hierbij hoort wordt mountainbiken genoemd. Mountainbiken wordt vaak afgekort tot 'mtb'en'. Een mtb-fiets heeft dikke banden met profiel voor extra grip. Ook heeft de fiets zowel voor als achter vering, wat zorgt voor meer comfort. Mountainbiken is leuk voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Bij De Jongens van Outdoor organiseren wij speciale mountainbike clinics.

De mooiste mountainbike routes

Heb je altijd al willen leren mountainbiken? Nu is je kans! Na een basisinstructie van een ervaren instructeur ga je op pad in Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Ontdek hier mooie en uitdagende mountainbike-routes! De clinic is ook geschikt voor gevorderden die graag hun techniek nog wat bij willen schaven. Let op: vies worden is een garantie! Hou dus rekening met je kleding. Sportieve kleding of fietskleding is het beste. Het is mogelijk om na afloop gezellig samen te barbecueën. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Dien een aanvraag in en wij helpen je zo spoedig mogelijk!

Wij organiseren mountainbike clinics voor groepen van minimaal tien personen. De clinic met tocht duurt ongeveer vier uur.

Meer weten?

Wil je graag deze activiteit boeken? Of wil je je eigen arrangement samenstellen, compleet met eten en drinken? Dit is allemaal mogelijk! Dien een aanvraag in via onze site en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te overleggen over de details. Bij De Jongens van Outdoor krijg je je jouw arrangement op maat!

Informatie aanvragen
Gewenste tijd