Informatie aanvragen

Activiteiten Agenda De Jongens van Outdoor in Appelscha

Als evenementenbureau moet je uiteraard actief zijn en leuke dingen organiseren.  Op basis van wensen van onze gasten maken wij per jaar vele programma's op maat. Naast deze programma's hebben wij nu ook een eigen agenda. Op deze agenda staan zaken die wij zelf en samen met andere partijen in Appelscha organiseren. Activiteiten waar u zich zo voor kunt opgeven en van kunt komen genieten. 

Wellicht zien wij u binnenkort bij één van onze activiteiten. Heeft u vragen of opmerkingen? Mail of bel ons dan gerust! Graag tot snel.

18 november   

Officiële opening (alleen voor genodigden)

Op deze dag openen wij onze toren officieel!! Na vijf jaar van plannen maken en procedures aanpassen is het dan eindelijk zover. Onze nieuwe locatie gaan we officieel in gebruik nemen. Met een hapje en een drankje wordt het vast weer gezellig!

DEZE ACTIVITEIT = VOL 25 november     

Donkere Bier Wandeling  € 15,00 p.p.

Om 16.00 uur start u bij De Jongens van Outdoor voor een wandeling door het Drents Friese Wold. U moet wel van Donkere biertjes houden want deze worden onderweg geproefd, uiteraard met lekkere hapjes erbij!

10 december     

Kerstmarkt in Appelscha

Een gezellige kerstsfeer op deze zondag bij De Jongens, Uiteraard met Kertsmuziek, warme choco en Glühwein. Naast al deze gezelligheid zal er een grote smoker aanwezig zijn waarop de (h)eerlijkste gerechten gemaakt worden. 

22 december     

Warme Winterwandeling  € 7.50 p.p.

Om 17.30 uur start er een uitgezette wandeling door het Drents Friese Wold. Bij terugkomst brandt de vuurkorf en staat er een heerlijke warme hap voor u klaar. Kortom heerlijk buiten genieten van mooie natuur en lekker eten!

25 december   

 1e kerstdag    GESLOTEN

 

 

 

26 december     

2e kerstdag     geoepend vanaf 13.00 uur

Tweede kerstdag is de dag bij uitstek om even naar buiten te vluchten. Een lekkere wandeling afsluiten met een lekkere borrel of een warm drankje bij De Jongens van Outdoor. Kom langs en proef en snuif de heerlijke kerstgeur! Wij zien u graag!

31 december     

Oudjaarsdag   geopend tot 19.00 uur

Voor een laatste borrel in het oude jaar moet u natuurlijk bij De Jongens zijn. Samen met uw vrienden, collega's of familie kijkt u nog even kort terug op het oude jaar om vervolgens vol frisse moed het nieuwe in te knallen!!

1 tot en met 14 januari

GESLOTEN

Gedurende het hele jaar staan onze jongens en meiden voor u klaar! In deze periode gaan we er even met zijn allen tussenuit. Opladen om u weer van dienst te kunnen zijn in een nieuwe en energiek seizoen!

3 februari       

Apresski Party

Het is weer tijd voor een feestje en uiteraard mag bij ons het Apresski thema niet ontbreken. Vanaf 17.00 uur zijn we geopend, de pistes stromen leeg, zet je ski's in het rek en treed binnen. Onder het genot van heerlijke schnapps gaan de grootste verhalen rond.

9 februari       

Wijnproeverij     € 12.50 p.p.

Welke wijn heeft welk kenmerk en waar herken je dit nu aan? Welke smaak rolt door uw mond heen?
Onder professionele begeleiding gaan we kennismaken met verschillende wijnen. Uiteraard zal een lekker bijpassend hapje niet ontbreken.

23 februari     

Foodtruck Friday  € 15.00 p.p

Het is vrijdag, begin van de avond zo rond half zeven en je weet niet wat je moet eten. Geen nood, bij De Jongens is het Foodtruck Friday, dat betekent dat er een Foodtruck bij De Jongens staat waar de heerlijkste gerechten uit geserveerd worden. 

23 maart     

Foodtruck Friday  € 15.00 p.p.

Het is vrijdag, begin van de avond zo rond half zeven en je weet niet wat je moet eten. Geen nood, bij De Jongens is het Foodtruck Friday, dat betekent dat er een Foodtruck bij De Jongens staat waar de heerlijkste gerechten uit geserveerd worden.