Informatie aanvragen

Teamdag Friesland College! 11 juli 2019.

Op 11 juli dan is het zover en staat onze teamdag gepland. Wij zijn dan van harte welkom in Appelscha. 
Na een klein kort formeel gedeelte kunnen jullie een keuze maken uit verschillende activiteiten. Hier onder vind je een overzicht van de te kiezen activiteiten. 

GPS-Fietsfototocht 
Een degelijke 'personal bike' staat voor je klaar om je via de wegen en de paden met een GPS Kompas te laten genieten van de omgeving! Heb je altijd al eens een tocht willen beleven met een GPS-kompas? Dit is je kans, je gaat op de fiets op weg naar het Drents Friese Wold en op zoek naar welke foto waar genomen is?

Boogschieten
 Altijd al eens willen leren boogschieten? Ontdek je innerlijke Robin Hood! Na een uitgebreide instructie gaat iedereen oefenen. Wanneer de groep de basis onder de knie heeft, gaan we kijken wie de Robin Hood uit jullie gezelschap wordt!

Klootschieten
In Nationaal Park het Drents-Friese Wold, waaraan onze locatie De Jongens van Outdoor grenst, ligt het belevingspad: een ideale route om al klootschietend af te leggen. Tijdens de activiteit kom je dus ook nog eens tot rust in een prachtige omgeving!

Varen in een Canadese Kano
Jullie gaan op de step naar Ravenswoud, hier stappen we in de kano. Er kan gekozen worden uit een driepersoons kano, éénpersoons kano of een SUP.

Klimmen in het Klimbos
Ons Klimbos is gerealiseerd in één van de oudste en mooiste bosgebieden van Nederland. Er staan bomen van meer dan 100 jaar oud in het glooiende terrein! Ons Klimbos is gelegen aan de voet van het Nationale Park het Drents-Friese Wold. Er hangen diverse hindernissen en tokkelbanen tussen de boomtoppen van Appelscha. Je klimt, klautert en tokkelt dor de boomtoppen heen.

GPS-Fotowandeltocht 
Heb je altijd al eens een tocht willen beleven met een GPS-kompas. Dit is je kans, je gaat te voet op weg naar het Drents Friese Wold en op zoek naar welke foto waar genomen is.

 

Voor-, en achternaam
Activiteitenkeuze