Informatie aanvragen

Eten en drinken

Wil jij lekker uit eten met je bedrijf, vriendenclub, vereniging of familie? Ook hiervoor moet je bij De Jongens van Outdoor zijn! Aan de rand van Nationaal Park op een unieke locatie gelegen staat onze eigen locatie. Een uniek pand op een unieke locatie.

Outdoor eten in ons Outdoor Café

Wij heten niet voor niets De Jongens van Outdoor: bij ons kun je ook heerlijk buiten eten! Eten en drinken in een ongedwongen sfeer! Wil je liever barbecueën of van een buffet genieten? ook dit kunnen wij voor je regelen! Kies van tevoren een barbecuepakket met vlees, vis of vegetarische producten en wij zorgen dat alles klaar staat. Verder kun je bij ons terecht voor diverse soorten buffetten Kijk eens rond op de website voor alle mogelijkheden!

Meer weten over ons Outdoor Café?

Ons Outdoor Café is dé plek om met een groep heerlijk ongedwongen uit eten te gaan. Alle activiteiten en arrangementen op de website zijn te combineren met ons Outdoor Café. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Wil je meer weten over ons Outdoor Café? Of wil je reserveren? Dineren kan vanaf 10 personen op reservering. Reserveren doe je door te bellen naar 0516 - 43 33 09.

Lees meer...
Bekijk activiteit
Barbecueën
Wat is er leuker dan gezellig samen barbecueën? Lekker met z'n...
Bekijk activiteit
Buffetten
Een groot voordeel van een buffet is dat er altijd wel iets bij zit dat...
Bekijk activiteit
Lekker uit eten met jullie groep
Dat doe je natuurlijk bij De Jongens van Outdoor. In ons Outdoor...
Bekijk activiteit
High Beer
Lekker gezellig.  Er worden 3 verschillende speciaalbieren...

Zit jouw activiteit er niet bij en wil je graag een arrangement op maat?
Geen probleem! We stellen er graag een voor je samen!

Arrangement op maat aanvragen