Informatie aanvragen

GPS Dropping

U wordt geblindeerd gedropt in het grootste bosgebied van Nederland! Hier begint het spel: welke groep komt als eerste bij De Jongens van Outdoor weer binnen lopen? Vind alle letters, leg de kortste route af en kom als winnaar uit de strijd. Om je een beetje te helpen krijg je een GPS-kompas mee. Dit apparaat helpt je via een aantal verschillende waypoints om de weg terug te vinden. De dropping komt oorspronkelijk uit de militaire wereld. Hier worden droppings als oefening gedaan. Wil jij eens een echte dropping ervaren? Bij De Jongens van Outdoor organiseren wij droppings in het bos op de grens van Drenthe en Friesland, voor groepen.

Dropping met GPS

GPS Dropping;
Bij dit programma word je gedropt in Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Vervolgens moet je met behulp van een GPS-kompas via verschillende punten de weg terug zien te vinden. Het groepje dat de minste afstand aflegt, heeft gewonnen.

Night Challenge;
Ergens in het bos komt u een instructeur tegen die u een aantal opdrachten geeft. Bij het goed volbrengen van deze opdrachten vervolgt u uw route. Wordt de opdracht niet gehaald zult u iets verder om moeten lopen. De opdrachten bestaan uit communiceren en samenwerken.

Natuurlijk is er op jouw verzoek heel veel mogelijk! Wil je liever zelf een programma samenstellen? Dit kan! Dien een aanvraag bij ons in en wij helpen je graag verder.

Meer informatie en voorwaarden Dropping

  • Aantal personen: vanaf 10, minder geen probleem echter factureren we een minimum van 10
  • Kosten: vanaf € 15,-- p.p.
  • Duur: ongeveer 2.5 uur (afhankelijk van hoe snel de groepjes de weg weer terugvinden)
  • Kledingadvies: Dichte schoenen, kleding afstemmen op het weer, wat af en toe vies mag worden en een hoofdlampje.
  • Inclusief: Gebruik van alle spelmaterialen en begeleiding door één van onze begeleid(st)ers.
  • Exclusief: Horeca. Uiteraard is dit wel door ons te regelen.
  • Leeftijdsgrens: Deelnemers dienen 10 jaar of ouder te zijn.
  • Overige informatie: De dropping is een activiteit waarbij veel gelopen wordt. Deelnemers dienen goed ter been te zijn. Ook met slechter weer gaat de dropping gewoon door (uitgezonderd hevige onweer).

Wil jij deze activiteit graag boeken? Dien dan een aanvraag in! Dit kan via onze website, maar ook op telefoonnummer 0516 - 43 33 09. Het is altijd mogelijk om activiteiten met elkaar te combineren. Ook eten en drinken kan door ons verzorgd worden. Wij helpen je graag om jouw perfecte outdoor arrangement samen te stellen!

Informatie aanvragen
Gewenste tijd