Informatie aanvragen

Samenwerken of samen werken

Samenwerken of samen werken is ideaal als teambuildingsuitje. Maar natuurlijk kun je dit ook met een vriendengroep of tijdens een familiedag doen! Hieronder vind je meer informatie over deze activiteit. Wil je dit arrangement reserveren? Dat kan via dit formulier of bel ons op op het nummer 0516 - 43 33 09, dan kunnen wij direct de agenda erbij pakken!

Samenwerken of samen werken

Na ontvangst met koffie, thee en wat lekkers vertrekt u in één groep of in meerdere groepjes het bos in. Met behulp van een GPS-kompas moet u bepaalde locaties zien te vinden. Op deze locaties liggen opdrachten klaar die alleen door samenwerk of samen werken tot een succes gemaakt kunnen worden.

Samenwerken of samen werken
Vanaf 10 personen
Duur: ongeveer een dagdeel
Kosten: vanaf € 55,00 p.p. 

Je wandelt, fietst of stept door een fantastische omgeving en gaat met je team aan de slag om leuke en uitdagende opdrachten uit te voeren. Samen en Lol zijn de kenwoorden voor dit arrangement.

Na afloop van de activiteit komt u terug op onze locatie. Hier kunt u direct weer de handen uit de mouwen steken, want voordat er gegeten kan worden moet er eerste nog het één en ander voorbereid worden. Samen met de kok gaat u aan de slag. Zodra alles klaar is kunt u heerlijk gaan eten. 

Direct reserveren?

Bij De Jongens van Outdoor kunnen we nog veel meer bieden dan alleen dit arrangement. Zo kun je deze activiteit combineren met Eten en Drinken of met een andere activiteit. Neem telefonisch contact met ons op om deze activiteit te combineren via 0516 - 43 33 09. Wij zien je graag binnenkort in Appelscha!

Informatie aanvragen
Gewenste tijd