Informatie aanvragen

Schoolkampen

Op schoolkamp gaan is voor de kinderen vaak een van de leukste momenten van het jaar. Als organisatie wil je natuurlijk dat de kinderen op een leuke en verantwoorde manier de dagen tijdens het kamp doorbrengen. Daar kunnen wij bij De Jongens van Outdoor een bijdrage aan leveren! Dus ben je van plan om een schoolkamp in Friesland te organiseren, in de buurt van Appelscha? Bekijk dan gewoon eens wat de opties zijn! We hebben hieronder al meerdere voorbeeldprogramma's voor je op een rij gezet.

Actieve schoolkampen in Friesland

Actief bezig zijn vormt in onze ogen een belangrijk aspect in het "leren". Onze schoolkampen zitten dan ook bomvol met leuke en uitdagende activiteiten. Binnen ons bedrijf speelt ervarend leren een belangrijke rol. Wij leren elke dag van de dingen die wij doen. Wij merken ook dat onze bezoekers met veel ervaringen weer naar huis gaan.

Zoals één van de docenten ooit een keer zei: "Hier worden ego's gemaakt maar ook gebroken." Het kan zomaar zijn dat het stilste jongetje van de klas bij ons ineens voorop loopt en zich compleet anders gaat voelen. Daarentegen kan het ook zo zijn dat diegene met en grote mond zich bescheidener opstelt.

Dagdeel

Na aankomst op locatie bij De Jongens van Outdoor verdelen we de groep onder in kleinere groepjes en rouleren langs de verschillende activiteiten zoals: klimmen op de klimwand, abseilen vanuit onze toren, het hoogteparcours, tokkelen en de vertrouwenssprong.

  • Duur: circa 3 uur
  • Kosten: vanaf € 15,- per p.p.

Volledige dag

Na aankomst op onze locatie stapt de groep op de fiets en vertrekt richting onze kanoplaats. Hier aangekomen stapt iedereen in de kano voor een mooie kanotocht. Na de lunch gaan we klimmen, abseilen, het hoogteparcours doen, de vertrouwenssprong en tokkelen. Het programma is te combineren met verschillende activiteiten. Daarnaast kun je ook kiezen voor verschillende horecamogelijkheden.

  • Duur:  circa 6 uur
  • Kosten: vanaf € 25,- p.p.

Tweedaags schoolkamp

De invulling van een meerdaags programma zijn afhankelijk van jouw wensen. Neem gerust contact met ons op, wij bespreken graag alle mogelijkheden. De meerdaagse programma's zijn geheel naar eigen wens te combineren met verschillende soorten horeca. Sommige onderwijsinstellingen kiezen ervoor om zelf de horeca te verzorgen. Uiteraard behoort dat allemaal tot de mogelijkheden! Wij beschikken over een eigen veld met legertenten op RCN de Roggeberg een mooie camping met alle voorzieningen.

Driedaags schoolkamp

Ook de kosten van een driedaags schoolkamp zijn afhankelijk van de precieze invulling. Stuur ons een bericht of bel ons op, dan kunnen wij kijken wat er mogelijk is. Wij maken graag een mooi programma voor jouw school!

Informatie aanvragen
Gewenste tijd