Informatie aanvragen

Schoolreisjes

Zeg je "schoolreisje", dan zeg je in onze ogen direct: "Appelscha!" Deze twee woorden zijn vooral voor kinderen uit het noorden van het land onlosmakelijk met elkaar verbonden. En dat vinden wij niet vreemd. Een schoolreisje in Friesland of Drenthe, daar hoort een bezoekje aan Appelscha bij! Bij De Jongens van Outdoor bieden wij veel mogelijkheden, ook voor schoolreisjes. Wil jij weten wat we precies kunnen organiseren? Bel ons gewoon even op via 0516 - 43 33 09, dan bespreken we de mogelijkheden!

Schoolreisje in Friesland/Drenthe

Het Drents Friese-Wold, op de grens van Friesland en Drenthe, is de perfecte locatie om met een basisschool of het voortgezet onderwijs een dagdeel, een dag of meerdere dagen te verblijven. Een originele activiteit tijdens zo'n schoolreisje is een ochtend of een middag klimmen. Je kunt daarvoor terecht in ons Klimpark of het Klimbos.

Ben je op zoek naar een schoolreisje dat over meerdere dagen verspreid is? Een schoolreis naar Appelscha kan perfect uitgebreid worden tot een kamp met een overnachting in een groepsaccommodatie of een verblijf in tenten op een camping. Neem een kijkje op de pagina "Schoolkampen". Daar hebben wij meerdere voorbeeldprogramma's beschreven.

Vol adrenaline en sensatie

Een dagje klimmen of deelnemen aan een van onze andere activiteiten, betekent een dag vol spanning en sensatie, waar leerlingen het nog lang over zullen hebben. Bij De Jongens van Outdoor bieden we voor zowel basisonderwijs als voorgezet onderwijs een schoolreisje vol avontuur, adrenaline en plezier. Er is veel te beleven en te leren voor kinderen van alle leeftijden.

Schoolreisje in Appelscha boeken?

Wil je een spetterend schoolreisje of een meerdaags kamp voor jouw leerlingen organiseren? Kom dan naar De Jongens van Outdoor in Appelscha! Als je meer informatie over de programma's of reserveren wilt, kun je telefonisch contact opnemen via 0516 - 43 33 09 of via de e-mail: info@dejongensvanoutdoor.nl .

Informatie aanvragen
Gewenste tijd