Informatie aanvragen

Teambuilding

Heb jij wel eens het idee dat je meer kunt bereiken als jouw collega's elkaar wat beter kennen? Wij kunnen beamen dat teambuilding werkt! Daarom bieden wij ook voor personeelsuitjes altijd een onderdeel teambuilding aan. Daarbij is er van alles mogelijk. Je kunt denken aan een combinatie van meerdere van onze activiteiten, zoals het samen bouwen van een vlot of het volbrengen van een GPS-dropping.

Teambuilding activiteiten

Wij bieden teambuilding aan in Friesland en Drenthe. We hebben een locatie in Appelscha, vaak het startpunt voor veel van onze teambuilding activiteiten. Daarnaast kun je bij ons ook terecht in Veenhuizen (Drenthe).

Voorbeeldprogramma teambuilding: Expeditie Appelscha

  • Vanaf: 10 personen
  • Duur: een dag
  • Ontvangst met koffie/thee en koek.
  • Tussen de middag een goede lunch.
  • We rouleren met het team langs verschillende onderdelen.

De teamgames zijn bij uitstek de activiteit om jouw team beter te leren kennen. Al wandelend door het Nationaal Park kom je allerlei opdrachten tegen die je met jouw team tot een goed einde moet brengen. Lol en samenwerken gegarandeerd!

Deze activiteit is zowel wandelend als (tegen meerpijs) op de fiets of ATB te doen. Uiteraard kan dit onderdeel ook met onze een lekkere lunch of bijvoorbeeld barbecue gecombineerd worden. Kijk daarvoor bij het onderdeel "Eten en Drinken".

Teambuilding in Drenthe

Ook in Drenthe hebben wij de mogelijkheid om teambuilding aan te bieden, op onze locatie in Veenhuizen. Dit is natuurlijk zowel voor bedrijven als andere teams. Samen met het team of bedrijf ga je langs verschillende opdrachten.

Direct reserveren?

Zoals je uit het bovenstaande voorbeeldprogramma wel kunt zien, er is binnen de teambuilding activiteiten heel erg veel mogelijk. Daarom maken we ook graag samen met de bedrijven een programma dat het beste past: zowel binnen de planning als natuurlijk het budget. Er is voor iedereen iets mogelijk! Wil jij weten wat het beste bij jouw bedrijf past? Doe een aanvraag via het formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op! Natuurlijk kun je ook direct bellen om een teambuildingsdag te bespreken via 0516 - 43 33 09.

Training

Teambuilding en training zijn twee verschillende zaken. In onze uitjes proberen wij altijd een stukje teambuilding te stoppen, samen tot een resultaat komen. 

Wil je echter écht met je team aan de slag dan kan dat ook. Wij werken hiervoor met MvB trainers. Trainers die ervarend leren beheersen en weten hoe groepen en processen binnen groepen werken. Wil je meer informatie over deze trainingen dan brengen wij jullie graag in contact.

Informatie aanvragen
Gewenste tijd