Informatie aanvragen

Vergaderlocatie

Zoek je een bijzondere vergaderlocatie in Friesland, op de grens van Drenthe? Kom dan eens langs bij De Jongens van Outdoor! Bij De Jongens van Outdoor kun je namelijk meer dan vergaderen, want je kunt er ook voor kiezen op dezelfde dag een van onze activiteiten te doen. Dat is nog eens teambuilding!

Vergaderlocatie in Friesland

Heb je een overleg gepland bij De Jongens van Outdoor, dan ben je altijd al verzekerd van een bijzondere vergaderlocatie. We zijn namelijk gevestigd in Appelscha. Appelscha is centraal gelegen in Noord-Nederland. Vanwege deze centrale ligging zijn wij dé vergaderlocatie in Friesland, natuurlijk ook voor een congres of andere bijeenkomst. Vergaderen kan bijvoorbeeld in ons Outdoor Café, waar we onze eigen vergaderlocatie hebben.

Bijzondere vergaderlocaties

Vergader je in de vergaderlocatie van ons Outdoor Café, dan heb je alle faciliteiten natuurlijk bij de hand. Maar we kunnen ook iets specialers voor je organiseren: een écht bijzondere vergaderlocatie! Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • Een kampuuroverleg in het bos
  • Een wandeloverleg in de prachtige omgeving
  • Een meerdaagse conferentie
  • Vergaderen midden in het Nationaal Park Drents-Friese Wold

Dat alles kan in combinatie met een van onze vele activiteiten: klimmen, mountainbiken, kanovaren, noem maar op. Neem voor alle opties een kijkje bij alle activiteiten. Deze combinatie van vergaderen en actief bezig zijn is een mooie manier om een team gemotiveerd aan het werk te krijgen. Er is bijzonder veel mogelijk. Wil je precies weten wat? Neem gerust eens contact met ons op! Wil je op een inspirerende manier vergaderen in een bijzondere vergaderlocatie, dan zijn wij je graag van dienst!

Informatie aanvragen
Gewenste tijd