Informatie aanvragen

Evenementen Agenda

Bier Wissel Fest(ival) op zaterdag 30 maart 2019

Het wordt weer zomer. Tijd dus om van bierkaart te wisselen. Deze gebeurtenis willen we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. De "winter" biertjes moeten op en je kunt kennis maken met de nieuwe biertjes die de aankomende periode op de kaart zullen staan. Alles uiteraard tegen vriendelijke prijsjes.

Vanaf 18.00 uur zijn jullie hartelijk welkom om afscheid te nemen en kennis te maken. Naast de biertjes zal er ook een goede hap verzorgd worden! Wat er te eten valt weten we nog niet. Kortom een feestje waar je je weekend mee kunt inluiden!!

Bobtocht op zondag 12 mei 2019

Bobtocht € 17.50 p.p. (koffie bij binnenkomst, een fles Krombacher 0.0 en een Hamburger XL na de tocht) LENTE BOBTOCHT 2019  is een motor toertocht door de prachtige noordelijke provincies. Waar de tocht precies langs gaat is nog een verrassing. Wel is duidelijk dat: we starten om 1300 uur, iedereen met een motor en een geldig rijbewijs mag mee. Neem gerust een motor maatje mee, hij of zij mag ook best achterop. Het gaat bij deze tocht om de route, en de gezelligheid, snelheid is geheel onbelangrijk. We verwachten rond 16.00 uur weer op de Boerestreek te zijn. Opgeven kan via deze link