Informatie aanvragen

Evenementen Agenda

Zondag 9 december 2018 ; Kerstmarkt Appelscha 

Net als voorgaande jaren zal het bij De Jongens van Outdoor tijdens de kerstmarkt weer gezellig zijn. Lekker hapjes en drankjes gecombineerd met een gezellige kerstsfeer, Glühwijn, warme Choco en een Beerenburgje voor de leifhebber. Tot snel.

Vrijdag 21 december 2018 ; Warme Winterwandeling  € 10,00 p.p.    Opgave via deze link

Tussen 17.30 en 18.30 uur start er een gezellige wandeling door het Drents Friese Wold. De route van ongeveer 7 kilometer wordt verlicht aangegeven, bij terugkomst brandt de vuurkorf en staat er een heerlijke warme hap voor u klaar. Kortom de ideale activiteit om de week gezellig en sfeervol af te sluiten en de kerst tegemoet te treden! Uiteraard is er onderweg ook nog een heerlijke versnapering

Kerst 2018!

1e kerstdag zijn wij gesloten !

2e kerstdag zijn wij vanaf 13.00 tot 19.00 uur geopend en kunt u bij ons terecht voor een gezellige kerstborrel. Na een lekkere wandeling door het  Nationale Park brandt onze kachel en serveren wij de lekkerste drankjes in de ultieme  kerstsfeer!

Oudjaarsdag

Op Oudjaarsdag zijn wij gewoon geopend. Wilt u nog een lekkere kop koffie komen drinken? Of heeft u zin om het jaar met een lekker biertje of wijntje af te sluiten? U bent van harte welkom.

Gesloten van 1 t/m 13 januari 2019

Van 1 tot en met 13 januari zijn wij gesloten. Wij laden ons dan even op voor het nieuwe seizoen.
Uiteraard gaan reeds geplande evenementen wel gewoon door!