Informatie aanvragen

Arrangmenten

U bent op zoek naar een leuk arrangement voor uw gezelschap. In onderstaand overzicht vindt u een aantal programma's die wij aanbieden in Appelscha en omgeving. 90% van de programma's die wij draaien zijn voor onze gasten op maat gemaakt. Wilt u ook een vrijblijvend voorstel ontvangen vult u dit formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

 

Bedrijfsuitjes

Voor originele bedrijfsuitjes in Friesland moet je bij De Jongens van Outdoor zijn! Wij organiseren de leukste bedrijfsuitjes in Appelscha en omgeving. Zo organiseren wij bijvoorbeeld het ‘Wie is de mol’ bedrijfsuitje. Bij dit bedrijfsuitje wordt het bekende televisiespel ‘Wie is de mol’ gespeeld. In dit spel draait het om goed samenwerken en heel veel plezier! Benieuwd naar alle andere mogelijkheden? Lees dan snel verder!

Bedrijfsuitje in Appelscha regelen?

De Jongens van Outdoor hebben veel ervaring met het organiseren van uitjes en evenementen. Samen met jou stellen we een origineel arrangement samen. Zo krijgen jullie als bedrijf een onvergetelijke dag! Alle activiteiten op onze website zijn los te boeken, maar kunnen ook gecombineerd worden. Na afloop gezellig samen nakletsen en een hapje eten? Ook daarvoor moet je bij De Jongens zijn! Kijk voor de mogelijkheden eens bij ‘Eten en drinken’.

Wil je meer informatie? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0516 - 43 33 09. Je kunt ons ook e-mailen: info@dejongensvanoutdoor.nl.

Informatie aanvragen
Gewenste tijd