Informatie aanvragen

Arrangmenten

U bent op zoek naar een leuk arrangement voor uw gezelschap. In onderstaand overzicht vindt u een aantal programma's die wij aanbieden in Appelscha en omgeving. 90% van de programma's die wij draaien zijn voor onze gasten op maat gemaakt. Wilt u ook een vrijblijvend voorstel ontvangen vult u dit formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

 

Familiedag

Moet jij dit jaar de familiedag organiseren? Zoek dan niet verder: De Jongens van Outdoor hebben de leukste activiteiten voor je verzameld! Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees meer op deze pagina.

Familiedag

De leukste familiedag beleef je op de grens van Drenthe en Friesland bij De Jongens van Outdoor! Bij ons kun je je eigen arrangement samenstellen. Kies één of meerdere activiteiten gecombineerd met eten en drinken van ons Outdoor Café! Dien een aanvraag in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om de details door te spreken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden! Wij denken graag met je mee over een passend arrangement. Benieuwd hoe zo'n programma eruit zou kunnen zien? Bekijk dan onderstaand voorbeeld.

Programma familiedag

  • 13.00 tot 13.30 uur: ontvangst met koffie en thee.
  • 13.30 uur: een personal bike staat voor je klaar. Via een mooie fietsroute door Nationaal Park het Drents-Friese Wold kun je genieten van de prachtige omgeving! Jullie moeten wel zelf de weg zoeken met behulp van een GPS-kompas.
  • 13.30 tot 15.30 uur: aan de rand van Nationaal Park het Drents-Friese Wold bevindt zich ons Klimbos. Een unieke beleving op hoog niveau. Let op! Alle deelnemers dienen een minimale lengte van 1.40 meter te hebben om het parcours af te kunnen leggen.
  • 13.30 tot 15.30 uur: je stapt op in Ravenswoud om vervolgens in een driepersoonskano een prachtige route door het Fochtelöerveen te varen.
  • 13.30 tot 15.30 uur: welke foto is waar genomen? Met behulp van een GPS-kompas moeten jullie verschillende locaties zien te vinden. Als je op de juiste locatie bent aangekomen, moet je bepalen welke foto daar is genomen.

Meer informatie

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een familiedag bij De Jongens van Outdoor? Neem dan contact met ons op!

Informatie aanvragen
Gewenste tijd