Informatie aanvragen

Arrangmenten

U bent op zoek naar een leuk arrangement voor uw gezelschap. In onderstaand overzicht vindt u een aantal programma's die wij aanbieden in Appelscha en omgeving. 90% van de programma's die wij draaien zijn voor onze gasten op maat gemaakt. Wilt u ook een vrijblijvend voorstel ontvangen vult u dit formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

 

Legertruck Dropping

Je neemt met je team plaats achter in een legervoertuig. Terwijl de motor draait, vragen jullie je af waar jullie heen gebracht worden! Het enige wat je ziet zijn bossen. Plotseling vermindert het voertuig vaart en als het tot stilstand is gekomen, mogen jullie eruit. Het enige wat jullie hebben is een kaart en elkaar. Gelukkig zit er een uitleg bij van wat er van jullie verwacht wordt. Tijdens het lezen van de opdracht, wordt de missie duidelijk. Jullie gaan op zoek naar punten ergens midden in het bos. Al struinend door de bossen en over heide komen jullie steeds dichterbij de opdracht in de buurt. Deze activiteit is inclusief versnappering voor onderweg en bij terugkomst MITS je de opdrachten goed hebt voltooid een lekkere drankje naar keuze. Bij De Jongens van Outdoor organiseren wij droppings in het bos op de grens van Drenthe en Friesland, voor groepen.

Legertruck Dropping;
Bij dit programma word je gedropt in Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Je neemt met je team plaats achter in een legervoertuig. Terwijl de motor draait, vragen jullie je af waar jullie heen gebracht worden! Het enige wat je ziet zijn bossen. Plotseling vermindert het voertuig vaart en als het tot stilstand is gekomen, mogen jullie eruit. Het enige wat jullie hebben is een kaart en elkaar. Gelukkig zit er een uitleg bij van wat er van jullie verwacht wordt. Tijdens het lezen van de opdracht, wordt de missie duidelijk. Jullie gaan op zoek naar punten ergens midden in het bos. Al struinend door de bossen en over heide komen jullie steeds dichterbij de opdracht in de buurt. Deze activiteit is inclusief versnappering voor onderweg en bij terugkomst MITS je de opdrachten goed hebt voltooid een lekkere drankje naar keuze.

Meer informatie en voorwaarden Dropping

  • Aantal personen: vanaf 10, minder geen probleem echter factureren we een minimum van 10
  • Kosten: vanaf € 25,00 p.p.
  • Duur: ongeveer 2.5 uur (afhankelijk van hoe snel de groepjes de weg weer terugvinden)
  • Kledingadvies: Dichte schoenen, kleding afstemmen op het weer, wat af en toe vies mag worden en een hoofdlampje.
  • Inclusief: Gebruik van alle spelmaterialen en begeleiding door één van onze begeleid(st)ers, Twee consumpties
  • Exclusief: Horeca. Uiteraard is dit wel door ons te regelen.
  • Leeftijdsgrens: Deelnemers dienen 10 jaar of ouder te zijn.
  • Overige informatie: De dropping is een activiteit waarbij veel gelopen wordt. Deelnemers dienen goed ter been te zijn. Ook met slechter weer gaat de dropping gewoon door (uitgezonderd hevige onweer).

Wil jij deze activiteit graag boeken? Dien dan een aanvraag in! Dit kan via onze website, maar ook op telefoonnummer 0516 - 43 33 09. Het is altijd mogelijk om activiteiten met elkaar te combineren. Ook eten en drinken kan door ons verzorgd worden. Wij helpen je graag om jouw perfecte outdoor arrangement samen te stellen!

Informatie aanvragen
Gewenste tijd