Informatie aanvragen

Arrangmenten

U bent op zoek naar een leuk arrangement voor uw gezelschap. In onderstaand overzicht vindt u een aantal programma's die wij aanbieden in Appelscha en omgeving. 90% van de programma's die wij draaien zijn voor onze gasten op maat gemaakt. Wilt u ook een vrijblijvend voorstel ontvangen vult u dit formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

 

Personeelsuitjes

Ben jij op zoek naar het leukste personeelsuitje van Friesland? Zoek dan niet verder! Bij De Jongens van Outdoor organiseren wij de leukste outdoor activiteiten. Denk hierbij aan boogschieten en kanovaren, maar ook aan bijvoorbeeld bubble voetbal. Kun je niet kiezen tussen al deze uitdagende activiteiten? Stel dan je eigen arrangement samen!

Personeelsuitje in Friesland regelen?

Ben jij aangewezen om dit jaar jullie personeelsuitje te regelen? En weet je nog niet wat je wil gaan doen? Je hoeft niet verder te zoeken: De Jongens hebben de leukste activiteiten voor je klaargezet! Organiseer samen met ons het leukste personeelsuitje van Friesland en Drenthe. De Jongens van Outdoor bevindt zich in Appelscha, vlakbij Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Deze bosrijke omgeving biedt eindeloos veel mogelijkheden voor outdooractiviteiten. Wij helpen je om de activiteiten van jouw keuze samen te stellen tot een leuk arrangement, inclusief eten en drinken.

Ben je benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0516 - 43 33 09. Natuurlijk kun je ook een e-mailtje sturen naar info@dejongensvanoutdoor.nl.

Informatie aanvragen
Gewenste tijd