Informatie aanvragen

Arrangmenten

U bent op zoek naar een leuk arrangement voor uw gezelschap. In onderstaand overzicht vindt u een aantal programma's die wij aanbieden in Appelscha en omgeving. 90% van de programma's die wij draaien zijn voor onze gasten op maat gemaakt. Wilt u ook een vrijblijvend voorstel ontvangen vult u dit formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

 

Sportieve uitjes

Ben jij een echte sportieveling? En heb je zin in een sportief uitje? Dan zit je goed bij De Jongens van Outdoor! Wij organiseren leuke sportieve activiteiten! Ons bedrijf is gevestigd in Appelscha. Dit dorp ligt in een mooie bosrijke omgeving, grenzend aan Nationaal Park het Drents-Friese Wold.

Sportief uitje in Appelscha

De Jongens van Outdoor hebben de leukste sportieve activiteiten voor jou verzameld! Verken de mooie omgeving van het Drents-Friese Wold vanaf een mountainbike. Klim in de hoogste toppen van de bomen in ons bijzondere klimbos. Of ga klootschieten en speel een potje bubble voetbal: bij De Jongens kan alles!

Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden? Of wil je ergens meer over weten? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij helpen je graag. We zijn bereikbaar op telefoonnummer 0516 - 43 33 09. Stuur je liever een mailtje? Natuurlijk kan dat ook! Ons e-mailadres is info@dejongensvanoutdoor.nl.

Informatie aanvragen
Gewenste tijd