Informatie aanvragen

Arrangmenten

U bent op zoek naar een leuk arrangement voor uw gezelschap. In onderstaand overzicht vindt u een aantal programma's die wij aanbieden in Appelscha en omgeving. 90% van de programma's die wij draaien zijn voor onze gasten op maat gemaakt. Wilt u ook een vrijblijvend voorstel ontvangen vult u dit formulier in en u ontvangt binnen 24 uur een voorstel.

 

Vrijgezellenfeestjes

Organiseer jij een vrijgezellenfeest? En heb je nog geen idee wat jullie kunnen gaan doen? Bij De Jongens van Outdoor kun je terecht voor originele ideeën!

Activiteiten vrijgezellenfeest

Bij De Jongens van Outdoor bieden wij diverse uitdagende activiteiten aan. Neem bijvoorbeeld de ‘Mission Impossible’. Tijdens deze activiteit ga je als groep een (bijna) onmogelijke missie volbrengen. Jullie gaan klimmen, abseilen en tokkelen. Sta jij liever met beide benen op de grond? Kies dan bijvoorbeeld voor een spannende dropping. 's Avonds laat wordt jullie groep gedropt in het donkere bos van het Drents-Friese Wold: hopelijk vinden jullie de weg weer terug!

Dit zijn nog maar twee van de vele activiteiten die wij bij De Jongens van Outdoor aanbieden. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Wij denken graag met je mee! Je kunt ons bereiken op 0516 - 43 33 09. Stuur je liever een mailtje? Dit kan ook! Mail dan naar info@dejongensvanoutdoor.nl.

Informatie aanvragen
Gewenste tijd