Informatie aanvragen

Leuke uitjes tijdens de donkere dagen.

Hier onder vindt u een overzicht van enkele programma's die wij in de herfst en winter organiseren. Een fantastische periode om er op uit te trekken met u collega's, vrienden of familie.
Uiteraard zijn deze activiteiten te combineren met een heerlijk stampottenbuffet of een overheerlijk pastabuffet. De keuze is aan u!!

Night Challenge vanaf € 21,50 p.p. minimaal 10 personen

Een fantastische activiteit om te doen met je vrienden, familie of collega's. In het Nationale Park het Drents Friese Wolde is een tocht voor jullie uitgestippeld. Met behulp van een GPS-kompas moeten jullie de weg  zien te vinden. Onderweg liggen echter uitdagingen te wachten... voer je de uitdaging goed uit dan krijg je de "korte" route, voer je hem verkeerd uit, of krijg je het niet voor elkaar dan krijg je de "langere" route. Je hebt dus zelf min of meer in de hand hoe lang je onderweg bent.

Legertruck Dropping  vanaf € 25,00 p.p. minimaal 10 personen

Je neemt met je team plaats achter in een legervoertuig. Terwijl de motor draait, vragen jullie je af waar jullie heen gebracht worden! Het enige wat je ziet zijn bossen. Plotseling vermindert het voertuig vaart en als het tot stilstand is gekomen, mogen jullie eruit. Het enige wat jullie hebben is een kaart en elkaar. Gelukkig zit er een uitleg bij van wat er van jullie verwacht wordt. Tijdens het lezen van de opdracht, wordt de missie duidelijk. Jullie gaan op zoek naar punten ergens midden in het bos. Al struinend door de bossen en over heide komen jullie steeds dichterbij de opdracht in de buurt. Deze activiteit is inclusief versnappering voor onderweg en bij terugkomst MITS je de opdrachten goed hebt voltooid een lekkere drankje naar keuze.

Fort Veenhuizen vanaf € 25,00 p.p. Minimaal 8 personen

Gebasseerd op Fort Boyard hebben wij Fort Veenhuizen, echter hebben wij de slangen, kikkers en andere dieren achterwege gelaten. Uw team moet een aantal opdrachten uitvoeren, hierbij komen zowel fysieke als mentale inspanningen om de hoek kijken. Er zijn hoogte-, doe-, en denkopdrachten in het spel aanwezig. Let wel dat elke opdracht maar door één teamlid kan worden uitgevoerd. U moet dus van te voren al uw strategie bepalen!
Opdrachten die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere; The Square, The Shower, the Tower etc... Door middel van het uitvoeren van opdrachten kunt u codes bemachtigen. Als het goed is en u doet alles binnen de gestelde tijd, dan levert deze code een sleutel op.... Hoe meer sleutels hoe beter!! 

Ben jij de Mol "By Night." Vanaf € 25,00 p.p. Minimaal 8 personen

Het spel begint lang voordat je daadwerkelijk in Appelscha bent. De Mol krijgt thuis al bericht dat hij of zij De Mol is. Het kan dus iedereen zijn, zonder dat je het weet. Tijdens de activiteit ga je met de groep een aantal opdrachten uitvoeren. Je kunt geen moment verslappen, want de tijd tikt door en De Mol is ondertussen druk aan de gang! Aan jou om De Mol te ontmaskeren. Enkele keren tijdens het spel kun je jouw verdachten kenbaar maken. Heb jij gelijk?

 

Meer informatie!

Wil jij meer informatie over één van deze uitjes, of wil je samen met ons een ander programma samenstellen aarzel dan niet en neem snel contact met ons op. Dit kan telefonisch 0516 - 43 33 09 of via ons aanvraag formulier hieronder.

Akkoord met ons privacy statement