Informatie aanvragen

Leuke najaar uitjes!

Hier onder vindt u een overzicht van enkele programma's die wij in de herfst en winter organiseren. Een fantastische periode om er op uit te trekken met u collega's, vrienden of familie.
Uiteraard zijn deze activiteiten te combineren met een heerlijk stampottenbuffet of een overheerlijk pastabuffet. De keuze is aan u!!

Night Challenge vanaf € 21,50 p.p. Minimaal 10 personen

Een fantastische activiteit om te doen met je vrienden, familie of collega's. In het Nationale Park het Drents Friese Wolde is een tocht voor jullie uitgestippeld. Met behulp van een GPS-kompas moeten jullie de weg  zien te vinden. Onderweg liggen echter uitdagingen te wachten... voer je de uitdaging goed uit dan krijg je de "korte" route, voer je hem verkeerd uit, of krijg je het niet voor elkaar dan krijg je de "langere" route. Je hebt dus zelf min of meer in de hand hoe lang je onderweg bent.

Dropping vanaf € 15,00 p.p. Minimaal 10 personen.

U wordt geblindeerd gedropt in het grootste bosgebied van Nederland! Hier begint het spel: welke groep komt als eerste bij De Jongens van Outdoor weer binnen lopen? Vind alle letters, leg de kortste route af en kom als winnaar uit de strijd. Om je een beetje te helpen krijg je een GPS-kompas mee. Dit apparaat helpt je via een aantal verschillende waypoints om de weg terug te vinden. De dropping komt oorspronkelijk uit de militaire wereld. Hier worden droppings als oefening gedaan. Wil jij eens een echte dropping ervaren? Bij De Jongens van Outdoor organiseren wij droppings in het bos op de grens van Drenthe en Friesland.

Fort Veenhuizen vanaf € 25,00 p.p. Minimaal 8 personen

Gebasseerd op Fort Boyard hebben wij Fort Veenhuizen, echter hebben wij de slangen, kikkers en andere dieren achterwege gelaten. Uw team moet een aantal opdrachten uitvoeren, hierbij komen zowel fysieke als mentale inspanningen om de hoek kijken. Er zijn hoogte-, doe-, en denkopdrachten in het spel aanwezig. Let wel dat elke opdracht maar door één teamlid kan worden uitgevoerd. U moet dus van te voren al uw strategie bepalen!
Opdrachten die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere; The Square, The Shower, the Tower etc... Door middel van het uitvoeren van opdrachten kunt u codes bemachtigen. Als het goed is en u doet alles binnen de gestelde tijd, dan levert deze code een sleutel op.... Hoe meer sleutels hoe beter!! 

Ben jij de Mol "By Night." Vanaf € 25,00 p.p. Minimaal 8 personen

Het spel begint lang voordat je daadwerkelijk in Appelscha bent. De Mol krijgt thuis al bericht dat hij of zij De Mol is. Het kan dus iedereen zijn, zonder dat je het weet. Tijdens de activiteit ga je met de groep een aantal opdrachten uitvoeren. Je kunt geen moment verslappen, want de tijd tikt door en De Mol is ondertussen druk aan de gang! Aan jou om De Mol te ontmaskeren. Enkele keren tijdens het spel kun je jouw verdachten kenbaar maken. Heb jij gelijk?

Meer informatie!

Wil jij meer informatie over één van deze uitjes, of wil je samen met ons een ander programma samenstellen aarzel dan niet en neem snel contact met ons op. Dit kan telefonisch 0516 - 43 33 09 of via ons aanvraag formulier hieronder.

Akkoord met ons privacy statement