Informatie aanvragen

Mini-uitje.

De hele week binnen geweest en nu wordt het tijd om even een frisse neus te halen en vitamine D op te snuiven.
In Appelscha hebben wij een paar leuke mini-uitjes voor je die je alleen of in kleine groepjes kunt doen. Lekker naar buiten de natuur in, genoeg ruimte voor iedereen. De acitviteiten zijn inclusief een drankje TO-GO naar keuze! Zo wordt het wel dubbel leuk!!

Je hebt keuze uit 3 mini-uitjes waarbij wij ons uiteraard houden aan de huidige richtlijnen.
- Je kan alleen online betalen.
- Je kan je melden bij onze activiteitenbalie aan de Boerestreek.(1,5 meter afstand houden)
- We hebben gezond en fit personeel.
- Materialen zijn gedesinfecteerd.

GPS- Foto wandeltocht met drankje To-Go

Met een gedesinfecteerd GPS-kompas ga je op zoek naar verschillende punten in het Drents Friese Wold. Weet jij alle locaties te vinden? en weet je vervolgens ook de juiste foto aan de juiste locatie te koppelen? Wel goed opletten onderweg, want de Wolf is hier onlangs in de buurt nog geweest. Als je niet teveel lawaai maakt laat je hem ook niet schrikken. En als je goed luistert hoor je de bonte specht druk in de weer.

Reserveer je wandel mini-uitje hier!

Klootschieten met drankje To-Go

In de omgeving van De Bosbergtoren ligt een mooi wandelpad genaamd het Bosbergpad. Dit wandelpad vormt de basis voor jullie activiteit. Wie van jullie heeft de minste "Schoten" nodig om de kloot rond te krijgen? En let je onderweg wel goed op? Er staan allemaal informatiepanelen langs het pad waar je van alles kunt lezen over de historie van deze streek!

Reserveer je Klootschietzak hier!

Step huur met drankje To-Go

Een step is het ideale vervoersmiddel om fit te blijven en de omgeving te verkennen. In het glooiende landschap van het Drents Friese Wold moet je flink je best doen om omhoog te steppen, maar éénmaal boven gekomen roetsch je heerlijk de heuvels af. Geniet van de prachige omgeving!

Reserveer je Step hier!

Na afloop

Op de Boerestreek vlak bij ons pand zit een groot aantal horeca ondernemers die hun zaak allemaal hebben omgetoverd tot afhaal locatie! Van Pannenkoek en frietje tot complete maaltijden. Je vindt het op de Boerestreek in Appelscha