Informatie aanvragen

Aan de rand van Nationaal Park het Drents Friese Wold bevindt zich ons Outdoor Café. Met de kont in het bos en aan het Boerestreekplein de ideale plek voor een lekkere kop koffie, heerlijke lunch of gezellige borrel. Het pand is duurzaam gebouwd met hout uit het bos achter ons, een gas aansluiting hebben we niet meer en de electriciteit wekken we zo veel mogelijk zelf op.

Koffie

Koffie, capuccino, of een lekkere Latte, zeg het maar. De overheerlijke Italiaanse Lavazza koffie staat bij ons centraal.

Lunch

Bij ons geen uitgebreide lunchkaart maar ééntje met simpele maar goede gerechten; een dikke hamburger een overheerlijke panini of een grote bol gezond, het kan allemaal.

Borrel

Bij een lekker biertje, wijntje of frisje hoort natuurlijk ook een lekker hapje. De goed gevulde borrelplank van een dikke meter of heerlijke warme nacho's behoren tot de mogelijkheden.

Activiteiten 

Vanuit onze unieke locatie organiseren we regelmatig leuke activiteiten. Klik hier om te kijken of er iets wordt georganiseerd wat bij jullie past! en geef je vervolgens snel op!